STÄRK LAGET

Att umgås och göra saker tillsammans med kollegorna stärker relationerna i företaget. Det ökar sammanhållningen och förbättrar kommunikationen. Hela mötet brukar bli så mycket bättre när man satsar på en välbehövlig paus under konferensen.

Vi har ett helt gäng ess i rockärmen att föreslå när det handlar om att hitta spännande, unika och framför allt inspirerande och roliga aktiviteter att toppa mötet med. Upplev ett unikt småländskt kräftfiske med tillhörande kräftskiva eller varför inte ta chansen att bli stjärna för en kväll eller få en unik bryggeriupplevelse med bryggerirundtur och tillhörande ölprovning i vårt nyöppnade bryggeri nere i Värnamo. Hos oss är det bara den berömda fantasin som sätter gränserna!


INSPIRERAS & BOKA

Vårt fina erbjudande inom hotellfamiljen Meeting Småland Hotel Group kan bokas under hela 2024. Ett perfekt tillfälle att boka in ert nästa möte på hemmaplan.

*Erbjudandet gäller guld-, platina-, premiumpartners & huvudsponsorer under 2024

*Erbjudandet gäller alla våra konferenspaket och avser bokningar för grupper med minst 10 personer. Vid annat antal vänligen kontakta oss för pris.

*Uppge kod HV71 i er bokningsförfrågan till oss

*Erbjudandet kan nyttjas en gång inom vår hotellfamilj & kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter

PARTNER-ERBJUDANDE

Som partner till HV71 ger vi er 20% rabatt på alla våra konferenspaket under hela 2024. Ett perfekt tillfälle att samla teamet och kickstarta kreativiteten. Hos oss får ni de allra bästa förutsättningarna för att ta er verksamhet till nästa nivå.

Möte i exklusiv avskildhet, säljkonferens eller utbildning. Workshop med kollegorna eller styrelsemöte för ledningsgruppen. Tillsammans hittar vi receptet för att skapa ert nästa lyckade möte.

Hos oss erbjuds ni välutrustade möteslokaler med den senaste tekniken, professionell service och generösa lounger kombinerat med god vällagad mat från grunden. En konferensklassiker på hemmaplan boostad med just dina önskemål och idéer.


BYGG DITT DREAMTEAM 

Hos oss finns det rum för snilleblixtar, idésprutor, hemlisar och mycket mer! I hotellfamiljen Meeting Småland Hotel Group ingår Best Western Hotel Vrigstad, Best Western Hotel Värnamo samt Hotel Ullinge. Vår breda portfölj gör att vi kan erbjuda ett helt unikt möteskoncept på bästa läge mitt i Småland och södra Sverige.

Våra tre mötesplatser och deras personliga prägel ger oss möjlighet att skapa och kombinera helt skräddarsydda konferens-, mötes-, övernattnings- och smakupplevelser. Vi vill att du ska känna dig precis som hemma, fast att du i själva verket är på bortaplan med en massa tillbehör som gör livet lite extra härligt. Tillsammans skapar vi möten att minnas!


BOKA PARTNER-ERBJUDANDE 

Besök våra mötesplatser online och lär känna vår hotellfamilj för att hitta just den anläggning som passar dig och ditt team allra bäst. Våra mötes- & konferensbokare ser fram emot att få göra er upplevelse hos oss till en strålande upplevelse.