ROBIN WIKTORSSON

Driven energibomb, hälsoinspiratör & gymentreprenör 

Robin Wiktorsson är den 28-årige östgöten som tagit Småland med storm. Hans största drivkraft är att bevisa & motivera människor till att ALLT GÅR OM MAN VILL, vilket gör hans föreläsningar oerhört engagerande och inspirerande. Robin varvar sin djupa kunskap och sina insikter kring träningslära & kostrådgivning, personlig träning, rehabiliterande friskvård med en stor dos inspiration och engagemang. Inte minst med de konkreta verktyg han alltid lämnar efter sig.

Sin unga ålder till trots har Robin hunnit med en hel del och idag är han stolt ägare till två fullskaliga gym i Eksjö och är dessutom utbildad medicinsk massageterapeut, personlig tränare och coach. I TV-sammanhang har Robin bland annat synts i den galna tv-serien Elitstyrkans hemligheter, vilket är ett av många galna upptåg han valt att utmana sig själv med.

Robins smittande entusiasm, passion och glädje för livet och allt som hör därtill gör honom till en fantastisk sidekick för er som vill försäkra er om att konferensen, eventet, kick-offen eller arbetsplatsträffen får den guldkant alla behöver. Alla föreläsningar anpassas i noga förarbete med varje uppdragsgivares behov och förutsättningar och kan kombineras med workshops och interaktivitet.

Robin har uppmärksammats som

  • Entreprenör, inspiratör och nominerad till Årets nytänkare i Eksjö kommun
  • Finalist som Sveriges bästa gym, hela två gånger; 2021 & 2023
  • Robin är en av grundarna till samt är med och driver ett lokalt cancer-event varje år där han samlar in pengar och skapar en samhörighet mellan lokala företagare i Eksjö kommun 


Förslag på föreläsningar med Robin

  • Från självmordsbenägen till framgångsrik
  • Coacha dig själv till att lyckas! Jaga din dröm på riktigt