BLI EN AV OSS

Har du ett härligt driv, glädje och en go inställning till att alltid göra ditt bästa. Är du dessutom självständig, flexibel och gillar ett högt tempo, så blir vi extra glada och ser fram emot att höra från dig. 

Våra tre mötesplatser Best Western Hotel Vrigstad, Best Western Hotel Värnamo samt Hotel Ullinge - Sure Hotel Collection, är hela tiden ute efter att hitta de mest passionerade, engagerade och professionella medarbetarna.

 Just nu är vi inne i en expansiv fas på Best Western Hotel Vrigstad där vi söker många nya medarbetare till vårt härliga gäng inför den kommande sommarsäsongen. Vi har ett behov av att bredda vår kompetens inom följande yrkesroller; servering, lokalvård & disk. Läs gärna mer nedan om tjänsterna.

En stor fördel i vår familj är att man har chansen att få arbeta på flera av våra olika mötesplatser, vilket ger en unik bredd, flexibilitet och erfarenhet. Som en del av Best Western koncernen, finns det för rätt person, dessutom möjligheten att växa och axla nya roller och uppgifter.

Connecta med oss genom att klicka här.

LEDIGA JOBB I VRIGSTAD 

Har du ett härligt driv, glädje och en go inställning till att alltid göra ditt bästa. Är du dessutom självständig, flexibel och gillar ett högt tempo, så blir vi extra glada och ser fram emot att höra från dig. 

Du är en social person med en positiv inställning, som brinner för service och mötet med människor. Självklart är du punktlig och trivs i en miljö där det är mycket att göra. Du är intresserad av att utvecklas och lära dig nya saker. Har alltid nära till skratt och samarbetar gärna med andra för att skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster. Känns det som en träffande beskrivning av dig eller någon du känner? I sådana fall tycker vi att du ska läsa vidare.

 Just nu är vi inne i en expansiv fas på Best Western Hotel Vrigstad där vi söker många nya medarbetare till vårt härliga gäng inför den kommande sommarsäsongen. Vi har ett behov av att bredda vår kompetens inom följande yrkesroller; servering, lokalvård & disk. 

Connecta med oss genom att klicka här så återkommer vi till dig inom kort.


VÅRA MÖTESPLATSER

Besök gärna våra mötesplatser online, för att lära känna oss ännu bättre. Där har vi alltid öppet.

Varmt välkommen!