Hotel Ullinge

Hotel Ullinge är placerat på första parkett med en fantastisk utsikt över Södra Wixens glittrande vatten. En mötesplats som fullkomligt badar i anor och traditioner. Här kan du njuta av det bästa som Småland och svenska traditioner har att erbjuda i matväg, men med en personlig touch och förfining. Kom och möt lugnet hos oss och bli inspirerad av naturens magi strax intill det glittrande sjövattnet. Upplev underbara Ullinge, en plats där vi skapar möten att minnas!


Hotel Ullinge är stolt medlem av Sure Hotel Collection by Best Western

Best Western Hotel Vrigstad

Smålands mest flexibla mötesplats hittar du i Vrigstad, mitt i hjärtat av Småland. Vi vågar stolt påstå att vi har ett möteskoncept som är unikt flexibelt. Hos oss möts du i stora, ljusa, luftiga lokaler där såväl det litet mindre affärsmötet som den stora konferensen passar in. Vi erbjuder hela spektrat från boende, till relax, restaurangupplevelser och skönt häng i vår loungehörna.


Hotel Vrigstad är stolt medlem i hotellkedjan Best Western

Best Western Hotel Värnamo

Mitt i hjärtat av Värnamo ligger vårt cityhotell som har en genuint personlig och gemytlig atmosfär. Vår mysiga lobbybar har blivit en självklar mötesplats i Värnamo, både för hotellgäster såväl som för lokalbefolkningen. 


Hotel Värnamo är stolt medlem i hotellkedjan Best Western