Hotel Ullinge

Hotel Ullinge Värdshus är placerat på första parkett med en fantastisk utsikt över Södra Vixens glittrande vatten. En mötesplats som full-komligt badar i anor och traditioner. Här kan du njuta av det bästa som Småland och svenska traditioner har att erbjuda i matväg, men med en personlig touch och förfining. Kom och möt lugnet hos oss och bli inspirerad av naturens magi strax intill det glittrande sjövattnet. Upplev underbara Ullinge, en plats där vi skapar möten att minnas!


Hotel Ullinge är stolt medlem av Sure Hotel Collection by Best Western


Hotel Vrigstad

Smålands mest flexibla mötesplats hittar du i orten Vrigstad, mitt i hjärtat av Småland. Vi vågar stolt påstå att vi har ett möteskoncept som är unikt flexibelt. Hos oss möts du i stora, ljusa, luftiga lokaler där såväl det litet mindre affärsmötet som den stora konferensen passar in. Vi erbjuder hela spektrat från boende, till relax, restau-rangupplevelser och skönt häng i vår loungehörna.


Hotel Vrigstad är stolt medlem i Best WesternHotel Värnamo

Mitt i hjärtat av Värnamo ligger vårt cityhotell som har en genuint personlig och gemytlig atmosfär. Vår mysiga lobbybar har blivit en självklar mötesplats i Värnamo, både för hotellgäster såväl som för lokalbefolkningen. 


Hotel Värnamo är stolt medlem av Best Western 

Eksjöhovgårds Värdshus

Eksjöhovgårds Värdshus är en småländsk oas vackert belägen med en fantastisk utsikt över Eksjöhovgårdssjön och den tillhörande slottsruinen. En charmig mötesplats vackert inramad av böljande åkermark, glittrande vatten och susande skog. Med anor från början av 1800-talet har vi en lång historia av värdskap. Fest, firande, affärsmöten och sammankomster av alla de slag har präglat både vår dåtid och nutid.