Historia & Framtid

MEETING SMÅLAND HOTEL GROUP


Vi är så glada att just du har hittat hit och vi vill att du ska känna dig varmt välkommen! För att göra en lång historia kort så kommer här den snabba versionen av hur allt började och vad vi står för.

Året var 2022 och det var dags att ta nästa steg i resan på väg mot framtiden. Den dynamiska duon Martin Baum och Svante Stenervik drev tillsammans redan mötesplatserna Hotel Vrigstad, Hotel Värnamo samt Eksjöhovgårds Värdshus. Tre personliga mötesplatser som i slutet av 2021 blev fyra, när Hotel Ullinge blev en del av familjen. Att skapa unika upplevelser med glädje och gemyt har alltid varit kärnan i vår verksamhet och något som duon verkligen brinner för. I ett samspel tillsammans med våra medarbetare och gäster vill vi skapa möten att minnas!

Våra fyra fantastiska mötesplatser bildar tillsammans en helhet och flexibilitet som gör att vi kan erbjuda ett helt unikt möteskoncept på bästa läge mitt i Småland och södra Sverige. Den dynamik, styrka och framtidstro som vi känner för vårt koncept speglas i vårt nybakade varumärke Meeting Småland Hotel Group. Genom vårt gemensamma varumärke vill vi ge uttryck för våra fyra mötesplatser och deras personliga prägel som ger oss möjlighet att kunna erbjuda och kombinera helt skräddarsydda konferens-, mötes-, övernattnings- och smakupplevelser.

Tillsammans med vårt fantastiska dreamteam av talangfulla, härliga stjärnor strävar vi efter att skapa attraktiva mötesplatser som man längtar att återvända till. Vi vill att du ska känna dig precis som hemma, fast att du i själva verket är på bortaplan med en massa tillbehör som gör livet lite extra härligt.

Hos oss är du alltid varmt välkommen och vi ser fram emot att fortsätta den här resan tillsammans med dig och alla andra fantastiska gäster och samarbetspartners. Tillsammans skapar vi möten att minnas!