en

 Meeting Småland Hotel Group 

Vi skapar möten att minnas

MEETING SMÅLAND GRAND GOLF TOUR

PARTNER-ERBJUDANDE | HV71

Är du HV71-partner och deltog på eventet Affärer För Alla, så känner du redan till att vi har ett kanonerbjudande för dig som gäller under hela 2024. Deltog du inte men är partner, så är det hög tid att gå vidare och spana in erbjudandet.

Läs mer om erbjudandet genom att klicka här.

MEETING SMÅLAND HOTEL GROUP

VI MÖTS I SMÅLAND

I hotellfamiljen och varumärket Meeting Småland Hotel Group ingår Best Western Hotel Vrigstad, Best Western Hotel Värnamo samt Hotel Ullinge - Sure Hotel Collection. Vi brinner för att skapa möten att minnas och har specialiserat oss på att ta över unika hotell och destinationsanläggningar mitt i hjärtat av Småland.

Mötesplatserna ägs och drivs av Martin Baum och Svante Stenervik som tillsammans har över 61 års imponerande erfarenhet inom branschen.

Tillsammans skapar vi möten att minnas!

Vår trio av mötesplatser är stolta medlemmar i den välkända hotellkedjan Best Western, som har över 150 unika hotell i Skandinavien. Kedjan där alla hotell är lika olika, för att just du ska hitta det som passar dig allra bäst. Besök oss gärna online och läs mer om våra mötesplatser.

Vår breda portfölj gör att vi kan erbjuda ett helt unikt möteskoncept på bästa läge mitt i Småland och södra Sverige. Våra tre mötesplatser och deras personliga prägel ger oss möjlighet att kunna erbjuda och kombinera helt skräddarsydda konferens-, mötes-, övernattnings- och smakupplevelser.

PÅ GÅNG PÅ VÅRA MÖTESPLATSER

I vår hotellfamilj har vi alltid ett eller flera projekt på gång för att möta och säkerställa de behov som våra gäster och medarbetare har på våra mötesplatser. Vi har ett kvalitativt hållbarhetstänk och renoverar på småländskt vis för att möta nutida och framtida behov.

Just nu pågår följande förbättrings- & renoveringsprojekt på våra mötesplatser:

  • Byte av matta i hotellrumskorridorerna på Hotel Ullinge
  • Målning av hotellrummen på Hotel Ullinge
  • Helrenovering av pool och poolområde på Best Western Hotel Vrigstad

Genomförda förbättrings- & renoveringsprojekt under år 2024

  • Målning av alla hotellrumsdörrar på Best Western Hotel Vrigstad
  • Omfattande facelift av bastu-loungen på Hotel Ullinge
  • Helrenovering av badrummen i alla hotellrum på Best Western Hotel Värnamo

PRESSMEDDELANDE

I vår hotellfamilj Meeting Småland Hotel Group händer det alltid mycket spännande och vi har ofta minst ett nytt projekt igång på någon av våra mötesplatser.

Vill du ta del av allt spännande som händer och sker hos oss så är det perfekt att hålla koll på de pressmeddelanden som vi lägger ut här på vår webb.

Vid frågor och funderingar är du alltid varmt välkommen att kontakta vår presskontakt Lovisa Nottemark på lovisa@hotelvrigstad.se

Känsla och passion

Värdskap med känsla

Direkt från hjärtat

Vi brinner för att skapa upplevelser

I vår upplevelse- & mötesfamilj är känslan vi förmedlar det allra viktigaste. Vi brinner för att skapa möten som man längtar att återvända till. Nästan lite som att komma hem, fast på bortaplan.

Våra medarbetare är vår absolut främsta styrka och vi är otroligt stolta över var och en som ingår i vårt team. I mötet med våra gäster är vi alltid genuina, ärliga och äkta och det är ett mind-set som genomsyrar hela vår verksamhet. En del kallar det hederligt småländskt bondförnuft, vi kallar det en självklarhet.

MÖT VÅRA LEDARE

Våra tre mötesplatser ägs och drivs av Svante Stenervik och Martin Baum, som tillsammans har över 61 års imponerande erfarenhet inom branschen. En dynamisk duo som tillsammans med ett team fullt av engagerade medarbetare har siktet inställt på en ljus och mycket spännande framtid.

Upplev atmosfären på mysiga Hotel Ullinge med egen brygga och sjöutsikt, eller stig in i vår nyrenoverade entré & lobbybar på Best Western Hotel Vrigstad, medan du får känna på pulsen och charmen på vårt centralt belägna Best Western Hotel Värnamo. Oavsett anledning har vi plats och rum för just dig, för att du ska kunna skapa minnesvärda ögonblick mitt livet.