PRESS

Här hittar du pressrelaser, artiklar, bilder och annat smått & gott som skrivits eller sagts om hotellfamiljen Meeting Småland Hotel Group och tre hotell Best Western Hotel Vrigstad, Best Western Hotel VärnamoHotel Ullinge. Saknar du något är du varmt välkommen att höra av dig till vår presskontakt Lovisa Nottemark.

HOTEL OF THE YEAR - FIN UTMÄRKELSE TILL VRIGSTAD

Utmärkelsen Hotel of the year tilldelas Best Western Hotel Vrigstad med motiveringen;

Hotellet ligger i topp år efter år inom samtliga områden. Ägarna har framgångsrikt expanderat med fler hotell och verksamheter och är symbolen för entreprenörskap. Priset går till ett hotell som visar att mjukvaran är minst lika viktig som hårdvaran och medarbetarna på hotellet gör det till en favorit bland stamgäster.

DROP-IN BRÖLLOP PÅ ULLINGE

För första gången arrangerar Hotel Ullinge drop in-bröllop på Alla Hjärtans Dag den 14 februari 2024. Det är då möjligt att få ett oförglömligt bröllop i Ullinges vackra miljö. På plats finns allt som kan behövas, från vigselförrättare till brudbukett och fotograf.

PROVNING AV XPERHOTELSANDTABLE

Experterna på branschforumet Xperhotelsandtable har provsmakat Wernamo Craft Brewerys allra första öl, Åkantens Lager.

Ta en titt på deras utlåtande och rekommendation.

GRAVEL & OUTDOOR-ÄVENTYR I SMÅLAND

Snart kommer vi att presentera en spännande pressrelease om vår gravel-cykelsatsning.
 Fotograf till till cykelbilden är Chris Lanaway i samarbete med Småland Gravel

GOLFREPORTAGE

I slutet av juli 2023 hade vi det stora nöjet att ha två journalister från The Bobmen Report hos oss på Ullinge. Läs hela deras artikel och ta del av alla de tips som de delar med sig av under sitt spel på Eksjö GK respektive Vetlanda GK's banor. 

WERNAMO CRAFT BREWERY

Det senaste tillskottet till våra mötesplatser är Wernamo Craft Brewery, vårt alldeles egna hantverksbryggeri. Läs mer om vår spännande satsning och häng med på resan ända från början.