en
MEETING SMÅLAND GRAND GOLF TOUR

MEETING SMÅLAND GRAND GOLF TOUR

PREMIÄR 6 - 8 SEPTEMBER 2024

Meeting Småland Grand Golf Tour är en golfupplevelse där livsglädje, trevligt umgänge, tävling och härlig atmosfär präglar dagarna. Allt med äkta småländsk kvalitet som ledstjärna. Dagarna kommer gå i golfens tecken medan kvällarna präglas av god mat i trevliga miljöer där umgänge och go gemenskap står i centrum. Vi är mycket glada och stolta över att få arrangera tävlingen tillsammans med Best Western Hotels & Resorts som huvudpartner.

Helgen den 6-8 september 2024 går shotgun-starten för Smålands gemytligaste golftävling. Med ett prisbord som heter duga finns det många anledningar att knappa in Småland i GPS'en. I potten ligger bland annat en Spanienresa, golfkläder från Abacus, golfglasögon från Alpe Eyewear, weekendresor & hotellövernattningar från Best Western, golfutrustning och mycket mer.


Hjärtligt välkommen till en golftävling lite utöver det vanliga!

Svante Stenervik

Vd & Tävlingsledare,

Meeting Småland Hotel Group


OM TÄVLINGEN

Tävlingen arrangeras av hotellfamiljen Meeting Småland Hotel Group tillsammans med arrangörsklubbarna Värnamo GK, Eksjö GK och Götaströms GK. Boendet under helgen är förlagt till de tre mötesplatserna som drivs av gruppen, där Best Western Hotel Vrigstad, Best Western Hotel Värnamo & Hotel Ullinge ingår. Tre småländska pärlor med fantastiska golfmöjligheter bara en kort drive från hotellet.

I ANMÄLAN INGÅR

2 x logi i dubbelrum inkl. frukost

3 x greenfee

2 x 3-rätters supé

2 x mingeldryck

3 x luncher

1 x startkit

1 x Abacus-väst, värde 1390 kr

Pris: 5450:- / spelare*

Pris: 4700:- / spelare**

Pris: 3950:- / spelare***

BONUS

Happenings på banorna

Fina HIO-priser

Mingel med spännande aktörer

Härliga överraskningar

BEST WESTERN REWARDS

Är du medlem i Best Westerns lojalitetsprogram Best Western Rewards så ger vi dig 500 kr i rabatt på priset. Det betyder att du kan uppleva en riktigt härlig golfhelg i Småland med all inclusive för 4950 kr / spelare. I din anmälan till oss önskar vi att du uppger ditt Best Western Rewards nummer.

GREEN QUEENS

Om du har köpt Green Queens golfkort så erhåller du 450 kr i rabatt på priset. Det betyder att du kan uppleva en riktigt härlig golfhelg i Småland med all inclusive för 5000 kr / spelare. I din anmälan till oss önskar vi att du uppger ditt medlemsnummer. 

Spelare och lag som anmäler sig enligt konceptet ovan ges förtur. För dig som bor i närområdet och är intresserad av att deltaga finns möjlighet att anmäla dig som spelare redan nu och då få en plats på vår väntelista. Från och med 1 augusti öppnar vi upp vår väntelista och återkommer då till dig som önskar deltaga med 1-natts övernattning alt. helt utan logi.

*Du åtnjuter en fin rabatt om du är medlem i Best Westerns lojalitetsprogram Best Western Rewards eller är innehavare av Green Queens golfkort. Läs mer nedan under fliken anmälan.

**Är du från närområdet och önskar deltaga på golfeventet men bara önskar bo över en natt i samband med eventet går det såklart bra. För 4700:- per spelare ingår allt enligt specen ovan, men enbart en natts boende. Är du BWR-medlem får du 250 kr i rabatt på priset.

**Önskar du deltaga på golfeventet utan något boende alls så blir priset 3950:- per spelare och då ingår allt annat enligt specen ovan förutom boendet. Är du BWR-medlem får du 250 kr i rabatt på priset.


UPPLEV TRE RIKTIGT BRA BANOR

Tävlingen presenteras i samarbete med tre fantastiska golfklubbar mitt i hjärtat av Småland. Under helgen kommer vi ha förmånen att få spela på Götaströms GK under fredagen,  därefter fortsätter vi med spel på Eksjö GK under lördagen och avslutar helgen med spel på Värnamo GK under söndagen. 


MÖT VÅRA PARTNERS


INFO OM TÄVLINGEN, BOKNING & ANNAT VIKTIGT

Tävlings- och köpvillkor för deltagande i golftävlingar arrangerade av hotellfamiljen och varumärket Meeting Småland Hotel Group, sköts och administreras, genom vårt största bolag inom koncernen, Best Western Hotel Vrigstad och dess juridiska namn Vrigstad Wärdshus AB. I tävlings- och köpvillkoren nedan kommer härmed Arrangören att benämnas som Meeting Småland Hotel Group.  

Anmälan

Ni anmäler ett lag bestående av fyra spelare till tävlingsledaren Svante Stenervik på svante@hotelvrigstad.se samt betalar in anmälningsavgiften via bankgiro 458-6236. Det går också bra att anmäla två spelare som då kommer att lottas in i ett annat 2-mannalag, vilket bildar ett 4-mannalag.

Vid anmälan önskar vi följande uppgifter från er:

  • Lagledarnamn samt mobilnummer
  • Inbetalning av anmälningsavgift/delbetalning på 1000 kr för ett 4-mannalag samt 500 kr för ett 2-mannalag. Anmälningsavgiften/delbetalningen är ej återbetalningsbar. Slutbetalning till tävlingen görs senast den 31 juli 2024.
  • När anmälningsavgiften är betald till oss, skickas en bekräftelse via mejl med mer information och detaljer kring tävlingen.

Är du medlem i Best Westerns lojalitetsprogram Best Western Rewards så ger vi dig 500 kr i rabatt på priset. Det betyder att du kan uppleva en riktigt härlig golfhelg i Småland med all inclusive för 4950 kr / spelare. 

Om du är innehavare av Green Queens golfkort så erhåller du 450 kr i rabatt på priset. Det betyder att du kan uppleva en riktigt härlig golfhelg i Småland med all inclusive för 5000 kr / spelare. 

Betalning

Privatlag betalar via Bankgiro 458-6236. Vid betalning önskar vi att ni använder er av följande text "Deltagande Grand Golf Tour - Lagledarens namn". Företagslag betalar via faktura som skickas till angiven mejladress. Priset per lag är 4 x 5 450:- = 21 800:-för privatpersoner och 21 800:-(exkl. moms) för företag. Anmäler man ett 2-mannalag så blir det följande kostnader.

Privatpersoner 5 450:- x 2 = 10 900:- eller företag 10 900:- exkl. moms.

Genom att göra en betalning oavsett betalningssätt för deltagande i en golftävling arrangerad av Meeting Småland Hotel Group, bekräftar du att du har läst, förstått och accepterat våra köpvillkor som finns att läsa längst ner på sidan.


I PRISET INGÅR FÖLJANDE:

2 x logi i dubbelrum inkl. frukost

3 x greenfee

2 x 3-rätters supé

2 x mingeldryck

3 x luncher

1 x startkit

1 x Abacus-väst, värde 1390 kr

Pris: 5450:- / spelare


Är du medlem i Best Westerns lojalitetsprogram Best Western Rewards så ger vi dig 500 kr i rabatt på priset. Det betyder att du kan uppleva en riktigt härlig golfhelg i Småland med all inclusive för 4950 kr / spelare. Vi önskar att du uppger ditt Best Western Rewards nummer.

Om du är innehavare av Green Queens golfkort så erhåller du 450 kr i rabatt på priset. Det betyder att du kan uppleva en riktigt härlig golfhelg i Småland med all inclusive för 5000 kr / spelare.  Vi önskar att du uppger ditt Green Queens medlemsnummer.

Deltagare/Lag

Meeting Småland Grand Golf Tour spelas i 4-mannalag (herrlag, damlag eller mixade lag) Alla deltagare måste ha officiellt HCP. 

Åldersgräns

Samtliga spelarna måste ha fyllt minst 18 år innan tävlingsstart. 

Handicapgräns

Officiellt handicap (36.0) krävs för deltagande. Högsta HCP i ett 4-mannalag tillsammans är 120. Överstiger laget 120 i hcp reduceras samtliga i laget lika mycket ner till 120. Ex. får laget 130 i total hcp så drar vi av 2,5 från varje spelare.

Spelform

Spelformen är 4-boll Bästboll poängbogey samtliga dagar med fullt hcp.

(Vi twistar kanske till det och spelar 2 lag samtidigt/hål.)

De 3 bästa lagresultaten/hål räknas. Varje spelare måste registrera minst 3 resultat/18-hålsrunda. Vid lika resultat mellan lag gäller lägsta totala hcp.

Speldagar, platser och tid

Götaströms GK fredagen den 6/9 med shotgunstart kl. 11:00.

Eksjö GK lördagen den 7/9 med shotgunstart kl: 10:00.

Värnamo GK söndagen den 8/9 med shotgunstart kl:10:00.

Klasser

De två första dagarna spelar vi i en klass med kvalificering inför finalspelet på söndagen i Värnamo. Vi lägger ihop lagets poäng över 36 hål och drar därefter, inför finalspelet på söndagen, "cuten" vid hälften av anmälda lag. Lagen på övre halvan spelar A-slutspel och nedre halvan spelar B-slutspel.

Exempel. Är det fullt med lag anmälda = 36 lag, spelar lag placerade 1-18 efter 2 dagars spel i A-slutspel och lag 19-36 i B-slutspel under söndagen.

Tävlingsbestämmelser/tävlingsledning samt regler

Se även information under spelform och klasser.

Alla generella tävlingsregler som gäller för Sverige och går under Svenska Golfförbundet används i tävlingen och kommer att skötas av respektive klubb vi spelar på. Oklarheter gällande regelverket – kontakta tävlingsledningen på info@hotelvrigstad.se eller resp. golfklubb.

Hjälpmedel

I Meeting Småland Grand Golf Tour är det tillåtet med alla på marknaden olika avståndsmätare.

Utrustning för att mäta vindförhållanden är dock ej tillåtna.

Golfbil är tillåtet för de som kan uppvisa läkarintyg på plats innan spel.

Caddy är tillåten under alla omgångar i tävlingen.

Priser/Vinster

Vid varje tävlingsdag kommer vi att tävla om närmast hål och rakast drive samt givetvis ett HIO-pris utöver det vanliga. Priser till vinnande lag dag ett och två kommer också att finnas.

Efter finalspelet på söndagen kommer det att delas ut priser till de sex första platserna i respektive klass. Där vi toppar priserna i A-klassen med en Spanienresa samt en hel del weekendresor inom Best Western Hotels & Resorts.

Förutom placeringspriser kommer vi även lotta ut fyra lagpriser till övriga deltagande lag.


Eventuell vinstskatt betalas av pristagarna.

Kontakt

Vid övriga upplysningar var god kontakta Svante Stenervik på 0768-96 10 00 eller mejla svante@hotelvrigstad.se